Links
Commentaar

Nu mijn site al 20 jaar bestaat, werd het ook even tijd om opnieuw mijn Links te her-zien. En met "herzien" bedoel ik deze keer dan vooral weglaten. Het Internet is ge-durende de laatste 10 jaren drasties veranderd, en niet per se in de positieve zin. Surfers tikken hun zoekthema rechtstreeks in de zoekmachines zoals Google en Bing, en krijgen dan ook rechtstreeks een hitparade van sites. De zogenaamde "kompilatie-sites" hebben daardoor grotendeels hun funktie verloren, want zijn niet meer dan een overbodige tussenstap geworden. Bovendien heb ik gemerkt dat de vermelding naar mijn website daarin "zoek is geraakt", en moet men zich er voortaan inloggen, enz .... Dus weg ermee.

Wat de rest betreft: ik heb gemerkt dat heel wat van de door mij vermelde sites, niet eens meer bestaan, drasties zijn veranderd, of simpele reklameborden zijn geworden. Dus tijd wat mij betreft om een grote schoonmaak erin te houden, en alleen deze te behouden die intakt zijn gebleven en zoals mijn eigen site deels een informatieve waarde hebben behouden. In één simpele, en hetererogene lijst van diverse pluima-ge, want ik heb geen zin om daar nog veel nutteloze ernergie in te steken. Het Inter-net , nogmaals, verandert te snel om dat te proberen bij te benen. En ik hou van de-gelijke dingen die een tijd meegaan, niet van wegwerpartikelen.

Rudy                 27 februari 2021

Josepine Wall, wiens schilderijen frekwent op het Net gebruikt worden

Raym's fotosite, met gratis wallpapers

Alles over bomen: Stem der bomen

In een tijd dat we overstelpt worden met "stijlrijke" (en vooral dure) interieur-zoals-het-moet-villa's, is devolgende site over een natuurlij-kere en natuurverbonden woning een echte verademing: Simondale

Voor betaalbare en ambachtelijk gemaakte Westerse meubels: Uniantiek

Voor import van Japanse meubelen en accessoires: Japan Center

Mooie foto's kan men natuurlijk overal op het Net vinden, maar per-soonlijk vind ik dat de mooiste foto's over de meest diverse onderwer-pen, te vinden zijn bij       flickr de fotogalerij van YAHOO!.
Vier voorbeelden:
Uit de USA

Uit Noorwegen

Cat fight

From the Earth : maak er een quiz van, hoeveel groenten en fruit uit de hele wereld je kent.

Voor horoskopen personalia: Khaldea

Voor de astrologiese efemeriden van om 't even welk jaar: Swisseph