Pag5
ARTIKELS

Omdat ik veel denk, en graag schrijf, had ik aanvankelijk besloten een soort “open brief” in mijn website in te lassen met mijn reflekties over bepaalde aktualiteiten. Een soort "spiritueel krantje" met kommentaar van wat er zich zoal in de wereld (als tendens) afspeelde. Meestal betrof dit niet de "harde nieuwsberichtgeving" die meestal louter in zijn feitelijkheid belangrijk is, maar het zogenaamde randnieuws in kleine kranteberichtjes, maar met diepere menselijke dimensie.

Mettertijd werd mij echter duidelijk dat ik hiervoor beter een afzonderlijke weblog zou aanleggen, én omdat de website op de duur al té uitvoerig zou worden, én omdat ik op die manier beter op de aktualiteit zou kunnen inspelen. De allereerste artikels die ik op mijn website had gezet, liet ik in eerste instantie om "sentimentele redenen" staan. Maar om een overzichtelijke struktuur te verkrijgen, bleek het toch verkies-lijker die uiteindelijk af te voeren.

Daarom heb ik BINNEN de website een afzonderlijk hoofdstukje met dossiers aan-gelegd. Hierin worden een aantal thema's die me na aan het hart liggen, of die mij erg bezig houden, verdiept.

Voor meer informatie daarover : ga naar Dossiers

Voor de rest verwijs ik naar mijn weblog: www.rudiesreflekties.be

Mijn artikels zijn daarin gegroepeerd rond een aantal categorieŽn:

                        - intuÔtie-energie

                        -natuur-tuin

                        -kwalen-karma

                        -bewustzijn

                       -maatschappijkritiek

                       -astrologie

                       -kruiden

                       -het paranormale