Pag1
Wat kan ik konkreet voor jou doen?

De vraag zou eigenlijk moeten luiden: wat kan ik konkreet VERDER voor je doen?
Want het grootste deel van deze site bestaat uit GRATIS informatie: dat is wat ik jou, de bezoeker, de lezer, schenk. Zoals reeds vermeld in mijn homepagina, is de be-doeling daarachter korrekte uitleg te geven over een sector waar al genoeg misver-standen over bestaan, en onzin over wordt verspreid. Ik doe dit geheel vrijblijvend: geen voorwaarden, geen reklame, zelfs geen inlogging (vervelend!), geen mails,.... Als Waterman laat ik je vrij in je doen en laten; ik verlang geen enkele "tegenprestatie ".

Ook geen toeters en bellen, of bling-bling op deze website: ik heb de sfeer doelbewust sereen gehouden, om de aandacht op de essentie te houden. Tegelijk maakt deze aanpak en de uitgebreide informatie die over heel de site "uitgesmeerd" is, genoeg duidelijk over HOE ik daarbij te werk ga, en vanuit welke visie ik werk. Dit moet voor zichzelf spreken, en je dus al dan niet aanspreken. Als je dus telefonies of via mail contact met mij opneemt, doe het dan aub ook om een konkrete vraag te stellen of om een konkrete afspraak te maken, en niet om informatie te vragen over mijn manier van aanpak, die je overal op deze site kunt vinden.

Omdat ik voor het eerst in mijn leven een familiaal leven heb, heb ik besloten mijn aktiviteiten naar de buitenwereld een beetje terug te schroeven, en mij voortaan te beperken tot 3 dienstverleningen:

1/KONSULTEN geven

2/TUINADVIEZEN geven

3/VOORDRACHTEN geven

ARTIKELS over tal van onderwerpen en levensvragen
kun je terugvinden op mijn weblog.

Ik vermeld hier terug mijn mailadres: rudy.vanderstraeten@gmail.com